Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Băneasa. La bordul avionului erau 84 de pasageri

Imaginea articolului Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Băneasa. La bordul avionului erau 84 de pasageri

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Băneasa. La bordul avionului erau 84 de pasageri

Un avion cu 84 de pasageri care opera o cursă specială a aterizat de urgenţă pe singura pistă a Aeroportului Băneasa. La acest moment pista este blocată. Pasagerii au fost evacuaţi în siguranţă, fără a fi nevoie de intervenţia personalului medical.

„Un avion care făcea o cursă cu regim special, la aterizare a avut probleme cu trenul principal, aşa că a blocat pista. Au fost 84 de pasageri evacuaţi în siguranţă. Echipajele de pompieri şi ambulanţa au fost prezente, nu a fost nevoie de intervenţie. Acum investighează cei de la AIAS (Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile)”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].