Povestea Crossnet: Trei prieteni au inventat un sport care a luat cu asalt Statele Unite

Trei prieteni din copilărie s-au săturat de muncă şi au inventat un sport care a luat cu asalt Statele Unite. Povestea Crossnet a început în 2017 cu doi fraţi, Chris şi Gregory Meade, şi un prieten din copilărie, Mike Delpapa. În timp ce se gândeau la o afacere împreună, au văzut un meci de volei şi le-a venit ideea. Cum ar fi ca terenul să fie împărţit în 4 pătrate? Au creat un teren care intră într-un ghiozdan, un regulament şi au dat lovitura.

În prezent, Crossnet a ajuns peste tot în SUA. În 2019, peste 1.500 de şcoli l-au cumpărat pentru a-l instala în sălile de educaţie fizică. Numărul şcolilor s-a triplat între timp. Iar compania a ajuns să genereze vânzări de 25 de milioane de dolari. Au lansat şi noi versiuni: se poate juca la dublu sau în piscină.

 

„Să ştim că sunt copii care se află la şcoală acum şi joacă Crossnet, că învaţă volei după regulile noastre. Practic, noi am creat ceva în minţile noastre, l-am transformat într-un produs iar acum oamenii sunt învăţaţi cum se joacă un sport adevărat cu ajutorul invenţiei noastre”, spune Chris Meade, inventator Crossnet. 

 

„Prima dată când am instalat terenul eram în San Diego şi era o coadă cu 20 de oameni pregătiţi să joace. Ne întrebau ce sport este. Iar noi nu ştiam momentan”, îşi aminteşte Gregory Meade, inventator Crossnet. 

 

„Cel mai tare lucru e că nici măcar nu am început să ajungem încă în alte ţări. Nu ne-am făcut reclamă, totul s-a petrecut organic. E o nebunie cum a evoluat şi ce se poate întâmpla în câteva luni. Crossnet la Jocurile Olimpice în 2024!”, adaugă Chris Meade, inventator Crossnet. 

 

[embedded content]

 

[embedded content]

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].