Un sibian care vindea maşini de epocă şi produse electronice inexistente a fost reţinut

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Şeica Mare, cercetat penal pentru patru infracţiuni de înşelăciune.

„În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada 10 – 14 august, ar fi postat diverse anunţuri în mediul on-line, pe site-urile de vânzare – cumpărare, oferind spre vânzare bunuri pe care, în realitate, nu le-ar fi deţinut, solicitând apoi celor interesaţi să depună într-un cont bancar diverse sume de bani, fie ca avans al plăţii, fie ca plată achitată integral înainte de achiziţionarea produselor. Printre bunurile oferite spre vânzare se numără un autoturism de epocă şi produse electronice”, anunţă Poliţia Sibiu.

Tânărul ar fi indus în eroare mai multe persoane şi a creat un prejudiciu în valoare de peste 9.000 de lei.

În urma unei percheziţii făcute la domiciliul tânărului, poliţiştii şi procurorii sibieni au confiscat mai multe telefoane mobile, cartele prepay şi suma de 18.000 de lei.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].