Aerul îmbuteliat din Munţii Carpaţi nu are succes în România, dar ajuge să se vândă în India şi China

Te-ai gândit vreodată că vei putea cumpăra aer pur îmbuteliat şi colectat direct din Munţii Carpaţi?

Mihai Arsene a pus pe picioare o astfel de afacere, de aproximativ doi ani.

Vânzările nu au prins în România decât în rândul sportivilor, dar se bucură de succes în China şi India.

„În lumea sportivă, în schimb, românul l-a îmbrăţişat puternic şi este folosit, dar ca şi scut împotriva poluării, nu prea”, a spus antreprenorul.

Doza cea mai mare conţine minim 190 de inhalări şi costă 80 de lei.

Mihai spune că nu elimină poluarea, dar te protejează pe tine, cu atât mai mult dacă ai probleme de respiraţie sau insomnii. „Majoritatea oamenilor îşi desfăşoară viaţa la oraş, în mediul urban unde poluarea capătă amploare şi pragurile sunt depăşite zi de zi, acest produs nu vine decât ca un scut”, explică Mihai Arsene.

Firma are afaceri de 87 de mii de lei si pierderi de 161 de mii de lei in 2019, potrivit siteului Ministerului de Finanţe.

Alexandra este studentă la Medicină şi obişnuieşte să-şi ia aerul pur direct de pe munte.

„Nu aş fi o amatoare a unui astfel de spray, a unui astfel de dispozitiv. Consider că nu poţi înlocui o drumeţie la munte cu un astfel de dispozitiv. Obişnuiesc să merg pe munte o dată sau de două ori pe săptămână în funcţie de cum îmi permite prorgamul”, spune Alexandra.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].