Elon Musk l-a depăşit pe Mark Zuckerberg la avere. Este a treia cea mai bogată persoană din lume

Elon Musk a devenit a treia cea mai bogată persoană din lume, cel puţin pentru moment, scrie Bloomberg.

 

Musk l-a depăşit pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg la avere, pentru că acţiunile Tesla şi-au continuat creşterea la bursa. Astfel, la ora 11.25 a.m, Musk avea o avere de 111,3 miliarde de dolari, comparativ cu 110.5 miliarde ale lui Zuckerberg, potrivit Bloomberg Billionaires Index, care este actualizat la sfârţitul fiecarei zile de bursă. 

 

Averea lui Musk a crescut cu 76,1 miliarde de dolari în acest an, acţiunile Tesla crescând cu peste 475%. De asemenea, el are şi cel mai mare acord de plată încheiat vreodată între un director executiv şi un consiliu de administraţie, care i-ar putea aduce peste 50 de miliarde de dolari dacă îşi îndeplineşte toate obiectivele.

 

Săptămâna trecută, CEO-ul Tesla a intrat în clubul persoanelor cu o avere de peste 100 miliarde de dolari, alături de Jeff Bezos, Bill Gates şi Mark Zuckerberg.

 

Musk are un drum lung pentru a deveni cea mai bogată persoană din lume, pentru că averea lui Bezos trece de 200 de miliarde de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].