O cursă spre Antalya cu 170 de pasageri operată de Anima Wings a fost amânată cu 8 ore şi jumătate

O cursă cu 170 de pasageri operată de Anima Wings, companie aeriană deţinută de Christian Tour, şi-a amânat decolarea cu 8 ore şi jumătate din cauza unor probleme tehnice. Turiştii care trebuiau să ajungă în Antalya, s-au adunat furioşi în faţa ghişeului de check-in.

Supăraţi că nu au primit nicio informaţie, au uitat să mai păstreze distanţarea socială. Christian Tour susţine că pasagerii au fost informaţi despre amânarea cursei şi au primit apă şi mâncare din partea companiei. Cursa este planificată să decoleze la ora 16:00.

”Avionul s-a întors azi-noapte la ora 1:00. Trebuia să plece în dimineaţa asta la ora 7:30. La controlul de rutină care s-a făcut s-a constatat că una din roţi este puţin uzată. Şi atunci am decis să schimbăm roata.  Putea să zboare în condiţii de maximă siguranţă, şi cu acea roată, uzată puţin. Dar noi am decis să fie schimbată. Pe noi ne interesează siguranţa maximă”, a declarat Marius Berca, manager operaţional Christian Tour.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].