Robert Negoiţă şi-a pierdut mandatul de primar al Sectorului 3

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat luni ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoiţă, deoarece face parte din alt partid politic.

Imaginea articolului Robert Negoiţă şi-a pierdut mandatul de primar al Sectorului 3

Robert Negoiţă şi-a pierdut mandatul de primar al Sectorului 3

„Se constată încetarea de drept la data de 19 august 2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 Bucureşti al lui Robert Sorin Negoiţă, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru funcţia de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat şi a fost ales primar la alegerile locale din 2016”, se arată în ordinul semnat de Gheorghe Cojanu.

Robert Negoiţă candidează din partea Alianţei 2020, formată din ProRomânia şi Partidul Bucureşti 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].