Cel mai scump bagaj din aeroportul din Cluj. Un bărbat a încercat să scoată din ţară 2,7 kilograme de monede şi lingouri

Un român a vrut să ajungă în Filipine cu cel mai scump bagaj din aeroportul din Cluj. La controlul de securitate, poliţiştii au găsit 70 de monede şi lingouri din aur şi argint de 2,7 kilograme. Bărbatul de 43 de ani voia să le scoată ilegal din România.

Poliţiştii de la Frontieră au găsit monedele şi lingourile ascunse în laptopul, portofelul şi bagajul de cală al bărbatului. 

În apărarea sa, bărbatul a spus că a cumpărat bunurile în decursul anilor şi că are toate documentele care să demonstreze acest lucru, dar chiar şi aşa a rămas fără ele, pentru că nu au fost declarate şi depăşesc valoarea plafonului vamal admis.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].