Soţia i-a făcut o poză soţului care părea adormit la volan. Imaginea cu bărbatul a devenit rapid virală după ce nevasta i-a jucat o farsă prin intermediul unui grup de Facebook

O tânără din America i-a făcut o farsă soţului ei când acesta conducea. L-a prins în poză chiar când acesta îşi dădea capul pe spate şi părea că a adormit.

 

A pus fotografia pe un grup de Facebook şi a aşteptat ca ceilalţi membri să o editeze. Ce a urmat le-a întrecut orice aşteptare.

 

Imaginea a devenit virală şi a fost editată de sute de mii de ori. Extratereştri, atacuri de rechini şi porci zburători sunt doar câteva dintre versiunile în care a fost editată poza originală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].