,,Ochii pe mine! Vlad Craioveanu”, cu Prof. dr. Mircea Miclea, medicul psihiatru Gabriel Diaconu şi Toni Grecu, la Aleph News

Mircea Miclea, fost ministru al Educaţiei, analizează soarta celui mai dificil an şcolar din ultimele decenii. Mai este educaţia, crezul nostru? Cine sunt, dincolo de scenariile autorităţilor, oamenii-cheie ai educaţiei? Există leac pentru hibele din învăţământul românesc? Care sunt şansele generaţiei COVID-19 la un învăţământ de calitate?

 

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu vorbeşte despre starea psihică a naţiunii în vreme de Covid-19. Cum scăpăm de starea generală de confuzie, de neîncredere şi de teamă?

La rândul său, Toni Grecu dezbate – într-un dialog motivat, cu miză şi, evident, cu umor – subiectul începutului de şcoală, criza economică, dar şi rostul comediei în timpurile pe care le trăim.

Te sfătuim să stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediţie specială pe care nu vrei să o ratezi, luni, 14 septembrie, începând cu ora 20:30, la Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].