Gândurile lui Cristoiu: PMP va fi partid de guvernare

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că, având în vedere disputele privind corectitudinea înregistrării voturilor la alegerile locale de către softurile create de STS, nu este exclus ca PMP să aibă un scor mai mare decât USR la alegerile parlamentare şi să intre la guvernare.

“Fac o profeţie. Având în vedere softurile care sunt foarte bune din câte aţi observat, am zis-o cu ironie, părerea mea este că la parlamentare va fi aşa: PMP va obţine un scor aproape cât al USR, probabil că PNL va lua mai mult de 33%. Va fi nevoie de o guvernare PNL-PMP, nu USR. USR are acum 9, nu 15%, iar PMP 7. E aşa de greu să treacă PMP înaintea USR-ului? Nu. Şi-atunci am avea 34% şi dacă ei le mai dă 10%, sunt deja 44%, ca şi coaliţie. Nu mai e nevoie de USR, mai pui şi pe UDMR pe acolo, că a fost întotdeauna la toţi. Acum se fac majorităţi pentru consilii cu PNL, plus PMP. Deci PMP este la ora actuală partidul care va fi partid de guvernare având în vedere cât de bune sunt softurile”, a afirmat publicistul duminică seara la emisiunea Gândurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].