HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Trei zodii se ridică azi peste aşteptări. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Berbec 

Săptămâna se deschide cu oportunităţi în plan profesional şi financiar pentru tine. De exemplu, în cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba despre şanse de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba despre o oportunitate de a realiza profituri extra de pe urma unor proiecte suplimentare sau chiar de o mărire de salariu. Nu îţi face griji, vei face faţă tuturor acestor provocări întrucât rezervele tale de energie sunt la cotele cele mai bune. Trebuie doar să te organizezi extrem de bine poţi.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Taur 

Cu Luna aflată încă în semnul naşterii tale, te aşteaptă la orizont o zi de luni perfectă. Ai multă energie, un tonus mental perfect, iar asta te ajută să vezi partea plină a paharului chiar şi atunci când lucrurile nu merg în direcţia pe care ţi-o doreşti. Favorizaţi(te) sunt, mai ales, nativii(ele) care se ocupă azi de treburi birocratice, care călătoresc la mari distanţe de casă ori în străinătate, care desfăşoară activităţi cu persoane de altă origine sau dintr-un alt loc ori care sunt înscrişi la diferite tipuri de cursuri. Fac faţă bine exigenţelor pe care le presupun aceste acţiuni.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Gemeni

Săptămâna începe mai lent pentru tine. Îţi revii încă poate după săptămâna trecută sau după weekend-ul care tocmai s-a încheiat, motiv pentru care nivelul tău de randament şi organizare s-ar putea să lase de dorit în această zi de luni. Încearcă să nu pui presiune prea multă pe tine şi să te ocupi mai degrabă de sarcinile cu termen-limită, care nu suferă aşteptare. Vei avea suficient timp şi energie să te îndeletniceşti cu ele în zilele următoare. Mai degrabă, încearcă azi să îţi faci timp pentru tine după programul de la serviciu, să te reglezi la nivel emoţional şi mental.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Rac

Pe tine, astrele te pun astăzi într-o dispoziţie perfectă în care să iniţiezi discuţii şi negocieri, respectiv să cultivi relaţii existente deja. Favorizate sunt, mai ales, activităţile care implică conturarea sau rafinarea unor strategii de viitor, a unor proiecte – în colaborare cu alte persoane sau coordonate doar de tine -, viitoare parteneriate sau altele aflate deja în desfăşurare. Iar dacă încă nu ţi-ai făcut planuri pentru această dup-amiază, ţine cont de faptul că astrele te îndeamnă să petreci mai mult timp cu prietenii şi partenerul de cuplu. Dacă eşti la început de drum cu persoana iubită, prezint-o azi celor din gaşcă.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Leu

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care nu numai că nu duc lipsă de randament, dar excelează la serviciu cu toate că este luni. Poate ţi-ai făcut un program preliminar cândva zilele trecute sau probabil te-ai organizat astăzi în timp util şi ai reuşit să îţi ierarhizezi activităţile în funcţie de gradul lor de prioritate. Oricum ar sta lucrurile, cert este că poţi face o figură frumoasă astăzi, impresionând până şi cei mai exigenţi vectori de opinie din compania/ domeniul în care activezi. Dacă îţi joci cărţile bine azi, te poţi apropia de unii colegi şi de anumiţi superiori mai pretenţioşi.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Fecioară 

Te trezeşti astăzi cu o bună dispoziţie molipsitoare şi asta se vede din atitudinea copiilor şi/ sau a partenerului faţă de tine. Reuşeşti să le insufli din voioşia ta şi din optimismul cu care priveşti în jurul tău. Aşadar, este o oportunitate bună azi să vorbeşti cu ei, poate chiar să ieşiţi pe undeva, chiar şi din localitate, după programul de la serviciu, astfel încât să te pui în temă cu ultimele evenimente importante din vieţile lor. În felul acesta, se vor simţi ascultaţi şi că îţi pasă. Nu ezita, de asemenea, să-ţi găseşti timp pentru hobby-urile comune şi individuale.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Balanţă

Pentru tine, aceasta este o zi bună pentru investiţii în gospodărie – inclusiv mici cumpărături, dar şi achiziţii mai mari -, în afaceri de familie, pentru a discuta cu cei dragi posibilităţi de a vă spori resursele comune. În cazul în care eşti implicat(ă) într-un litigiu cu privire la obiecte de patrimoniu sau terenuri/ spaţii de locuit, s-ar putea ca astăzi să afli veşti că lucrurile se îndreaptă într-o direcţie bună pentru tine sau chiar primeşti câştig de cauză. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de momentele încărcate de emoţie alături de rudele apropiate.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Scorpion 

Comunicarea este aliatul tău principal astăzi. Fie că uzezi de abilităţile tale în acest sens în cadrul parteneriatelor, colaborărilor sau al relaţiilor cu clienţii ori pentru a pune la punct chestiuni de cuplu, cert este că nu vei naviga prea greu momentele dificile din planul relaţional care ar putea apărea astăzi. De asemenea, dacă eşti pe punctul de a începe o relaţie, fie ea sentimentală sau profesională, fii sigur(ă) că astrele s-au aliniat suficient de bine pentru ca aceste legături să fie unele lucrative şi de foarte mare viitor. Important este să existe în cadrul lor multă transparenţă şi deschidere.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Săgetător

Te afli astăzi printre nativii(ele) care s-ar putea intersecta cu unele oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Cel mai probabil însă, acestea apar prin intermediul unor activităţi (extra)profesionale, cum ar fi comisioanele sau proiectele extra, fie că le primeşti de la serviciu sau din alte iniţiative cu caracter financiar pe care le derulezi în afara lui. Oricum ar fi lucrurile, cert este că doar dacă nu eşti atent(ă) ratezi aceste şanse de câştig. Caută aşadar să fii cu ochii în patru şi să nu tratezi superficial oportunităţile care pot apărea în cursul zilei.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Capricorn 

Eşti într-o formă de zile mari astăzi, atât în ceea ce priveşte nivelul de energie pe care îl ai, cât şi starea de spirit cu care îţi începi ziua. S-ar putea totuşi ca asta să nu te facă neapărat mai implicat(ă) în activităţile care nu îţi stârnesc interesul sau care nu îţi trezesc niciun fel de emoţie. Aşa se face că ai mai mult spor când te ocupi de sarcini de muncă şi în gospodărie care îţi fac plăcere, cu riscul ca celelalte – monotone şi repetitive – să îţi activeze instinctul de a procrastina. Încearcă să îi faci faţă cât poţi.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Vărsător 

Aceasta este una din acele zile de luni în care nu ai chef să faci mare lucru, dar nici nu eşti într-o dispoziţie care lasă de dorit. Te scalzi în ape limpezi, dar eşti destul de sensibil(ă) pentru a experimenta dezechilibre dacă lucrurile nu merg în direcţia pe care ţi-o doreşti. Orice s-ar întâmpla astăzi – iar astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile în acest sens -, poţi găsi înţelegere şi un umăr stabil în persoana rudele apropiate. De asemenea, îţi face la fel de bine să petreci timp singur(ă), citind sau ocupându-te de alte activităţi care îţi fac multă plăcere.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE Peşti

Universul ar putea scoate astăzi în calea ta persoane importante, care pot avea un rol hotărâtor asupra destinului tău. Poate fi vorba de oameni care îţi devin cu uşurinţă prieteni, graţie viziunilor şi a ideilor comune pe care le aveţi ori de alte persoane cu care ajungi cât de curând să pui bazele unor colaborări sau parteneriate. Ceea ce au în comun aceste două scenarii este faptul că te leagă de ei o compatibiltate din mai multe puncte de vedere. Încearcă să profiţi de ea pentru a construi relaţii de lungă durată, care îţi aduc tot felul de beneficii importante.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].