Judeţul din România unde de azi purtarea măştii devine obligatorie pe o rază de 100 de metri în jurul şcolilor

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a decis că, începând de luni, purtarea măştii de protecţie pe o rază de 100 de metri în jurul şcolilor din judeţ este obligatorie.

Imaginea articolului Judeţul din România unde de azi purtarea măştii devine obligatorie pe o rază de 100 de metri în jurul şcolilor

Judeţul din România unde de azi purtarea măştii devine obligatorie de luni pe o rază de 100 de metri în jurul şcolilor

„Începând cu data de 05.10.2020 purtarea măştii de protecţie pe o rază de 100 m în jurul unităţilor de învăţământ din judeţul Galaţi, precum şi în perimetrul acestora este obligatorie”, se arată în decizia CJSU Galaţi.

Hotărârea a fost luată în urma creşterii numărului de infectări la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţ.

Potrivit situaţie comunicate duminică de Prefectura Galaţi, în judeţ de la începutul epidemiei au fost confirmate 4398 de persoane cu Covid-19 şi 181 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].