Preşedintele Donald Trump nu ar fi dezvăluit rezultatul primului test COVID-19 înainte de apariţia într-o emisiune televizată. A doua zi a făcut public pe Twitter că este coronavirus pozitiv

Preşedintele Trump nu a dezvăluit rezultatele primului test pentru coronavirus înainte de apariţia la o emisiune televizată, deşi era COVID-19 pozitiv.
În cursul emisiunii, Trump a mărturisit că aşteaptă rezultatele testelor. Joi seară a efectuat o nouă testare care i-au confirmat cele mai negre temeri şi vineri dimineaţă a postat pe Twitter rezultatul testelor.

„Îmi voi recupera testul fie în seara asta, fie mâine dimineaţă”, a declarat Trump în timpul interviului.

Conform protocoalelor de la Casa Albă, testul mai fiabil care examinează un specimen din adâncimea pasajului nazal este administrat numai după ce un test rapid arată o citire pozitivă. Testarea preşedintelui a urmat acelaşi protocol.

Trump şi-ar fi rugat unul din consilieri să nu dezvăluie nimănui rezultatul testului rapid, deşi era conştient că este pozitiv. Secretul ţinut de cercul apropiat preşedintelui a creat un sentiment de anxietate la Casa Albă, relatează The Wall Street Journal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].