Şeful companiei aeriene Qantas: Vaccinarea va fi necesară pentru a zbura

Şeful transportatorului aerian, Alan Joyce, a declarat că aceasta va fi „o necesitate” atunci când vor fi disponibile vaccinuri.

Australia şi-a închis frontierele la începutul pandemiei şi le-a cerut celor care se întorc în ţară să intre în carantină.

Mai recent, ţara s-a bazat pe blocaje, testări pe scară largă şi depistarea rapidă contactelor pentru a împinge infecţiile zilnice la un nivel apropiat de zero.

Într-un interviu acordat luni reţelei australiene Nine, Joyce a spus că Qantas se uită la modalităţi de a-şi schimba termenii şi condiţiile pentru pasagerii internaţionali, deoarece industria, care a fost puternic afectată de restricţiile de călătorie, analizează modalităţile de a merge mai departe.

“Vom solicita oamenilor să se vaccineze înainte de a putea urca în aeronavă … pentru pasagerii internaţionali care ies şi pentru oamenii care părăsesc ţara credem că este o necesitate”, a declarat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].