Strigăt de ajutor al şefului de boli infecţioase din Sibiu: Este nevoie de un modul exterior

Şefa Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu apelează la ajutorul prietenilor pentru a cere un modul exterior, în aşa fel încât 12 paturi să poată fi păstrate pe secţie.

„Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru, prieteni. O clădire veche, indiferent cât de renovată e, nu asigură circuite normale într-o pandemie. Asta se întâmplă cu secţia Boli Infecţioase Sibiu, necesitând sacrificarea a 12 paturi pentru pacienţi, pentru separarea circuitelor. Dacă am avea un modul exterior, ar rămâne aceeaşi capacitate de spitalizare. Oare mă puteţi ajuta?”, întreabă şefa Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, doctor Victoria Bîrluţiu.

Practic, dacă secţia ar avea un modul exterior, ar putea păstra în secţie 12 paturi.

„Chiar am nevoie, un modul similar celui din spatele urgenţei”, scrie apoi medicul sibian, întrebat de ce ajutoare are nevoie concret.

Luni, rata de infectare a scăzut în judeţul Sibiu la 6,82 la mie. în timp ce în oraşul Sibiu la 10,18.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

<!–

–>

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].