Viorica Dăncilă, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 31 ianuarie, Viorica Dăncilă, fost premier şi preşedinte al PSD, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Ce face Viorica Dăncilă de când nu mai este premier? Ce urmăreşte prin dezvăluirile din cartea Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr? Cine sunt personajele pe care le pune la zid şi de ce? De ce a ales acum momentul pentru a face aceste dezvăluiri, ce reacţii au provocat în PSD şi care este starea de spirit în partid?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].