Selecţionata olimpică a României, reunită la Mogoşoaia. Ciubotariu şi Puşcaş nu mai fac parte din lot

Imaginea articolului Selecţionata olimpică a României, reunită la Mogoşoaia. Ciubotariu şi Puşcaş nu mai fac parte din lot

Selecţionata olimpică a României, reunită la Mogoşoaia

Potrivit FRF, selecţionata olimpică a României se va pregăti la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia în regim închis până la plecarea în Japonia, programată pe 15 iulie.

„Deşi iniţial a acceptat ca Denis Ciobotariu să fie prezent la Jocurile Olimpice, clubul CFR Cluj s-a răzgândit, motiv pentru care jucătorul nu s-a mai prezentat la reunire. De asemenea, cu toate că se afla la Bucureşti şi era pregătit să intre în cantonamentul de la Mogoşoaia, George Puşcaş a fost chemat de clubul Reading. Fotbalistul a anunţat staff-ul tehnic de acest lucru şi s-a întors în Anglia”, a transmis federaţia.

În aceste condiţii, selecţionerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Andrei Sîntean, fotbalistul care în sezonul trecut a bifat 20 de meciuri pentru Hermannstadt.

Lotul României la Jocurile Olimpice, anunţat marţi:

  • Portari: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra), Ştefan Târnovanu (FCSB);
  • Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanţa), Denis Ciobotariu (CFR Cluj);
  • Mijlocaşi: Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia);
  • Atacanţi: George Ganea (Farul Constanţa), George Puşcaş (Reading/Anglia).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].