Noi măsuri anti-COVID în Grecia. Vaccinarea ar putea deveni obligatorie pentru anumite persoane. Anunţul oficial, aşteptat luni seară

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis va anunţa în seara de luni, 12 iunie, deciziile guvernului privind obligativitatea vaccinurilor împotriva COVID-19 pentru anumite grupuri profesionale. De asemenea, autorităţile vor clarifica şi modul în care vor funcţiona spaţiile de agrement sau cele dedicate activităţilor de divertisment.

 

Măsurile vor fi anunţate de Kyriakos Mitsotakis în cadrul unei apariţii televizate, începând cu ora locală 19:00, scrie Ekathimerini.com.

 

Purtătorul de cuvânt al guvernului, Aristotelia Peloni, a declarat că noile măsuri au drept obiectiv reducerea ritmului de creştere a numărului de cazuri noi, înregistrată de altfel în mai multe regiuni ale ţării, inclusiv în Creta, Attica sau Marea Egee de Nord.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].