Cîţu: Îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă. Ce spune fostul şef al PNL

„Cred că este supărat, am înţeles, cred că o să îi treacă, sunt sigur, şi va reveni la sentimente mai bune, pentru că Partidul Naţional Liberal ar trebui să fie mai important decât interesul personal”, a spus Cîţu.

Premierul a precizat că în următoarea perioadă va fi luată în partid şi o decizie legată de demisia lui Orban din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Îi voi lăsa plăcerea să conducă şedinţa de marţi”, când va fi dezbătută moţiunea de cenzură depusă de PSD. „Este important pentru toţi liberalii să îl vadă marţi acolo, cum prezidează o moţiune pe care şi-a dorit-o foarte mult, împotriva propriului partid”, a adăugat Cîţu.

„Florin Cîţu e un pion care poate fi sacrificat oricând şi refolosit în alte scopuri”, a declarat joi Ludovic Orban, care apreciază că premierul nu va demisiona pentru că „ţine foarte tare la funcţie”. Întrebat dacă preşedintele Iohannis va schimba acest „pion”, fostul preşedinte PNL afirmă că este convins de acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].