VIDEO Olimpiu Moruţan – gol superb în duelul românilor din Super Liga Turciei

Sepsi a marcat repede primele două goluri, pe acelaşi traseu, cu Acahahbar la serviciu şi Ştefănescu la finalizare, în minutele 13 şi 21. Pentru tânărul de 23 de ani a fost a doua dublă a carierei, prima fiind marcată tot pentru Sepsi, în decembrie 2019. În total, Ştefănescu a marcat 5 goluri pentru Sepsi, în ultimele două sezoane, ultima dată în august 2020.

Torje a redus din handicap, în minutul 39, cu un şut lobat de la 25 de metri, nu înainte ca Ştefănescu să fi trecut la câţiva centimetri de un un hat trick, mingea trimisă de el cu boltă, peste portarul dinamovist nereuşind să prindă cadrul porţii.

După reluare, gazdele au mai marcat de două ori, prin Mitrea (min. 72) şi Fofana (min. 86), Dinamo nereuşind să pună în pericol serios poarta adversă.

Sepsi Sfântu Gheorghe ocupă acum locul 11 în clasament, cu 13 puncte, după ce a obţinut abia a doua victorie a sezonului, în Liga 1, după 14 etape, şi prima cu Cristiano Bergodi la cârma echipei.

În schimb, Dinamo Bucureşti a suferit a 10-a înfrângere, ajungând la 11 etape consecutive fără victorie, ocupând penultimul loc, cu doar 8 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].