Salvamontiştii din Braşov au fost puşi la încercare, în ultima zi a anului

Salvamontiştii au avut şase intervenţii în ultima zi a anului, iar trei persoane au ajuns la spital, anunţă reprezentanţii Salvamont Braşov.

Imaginea articolului Salvamontiştii din Braşov au fost puşi la încercare, în ultima zi a anului

Salvamontiştii din Braşov au fost puşi la încercare, în ultima zi a anului

Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină de şase ori pentru salvarea unor persoane care s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă sau se aflau în drumeţie.

Pentru trei dintre persoanele accidentate a fost nevoie şi de intervenţia echipajelor medicale, care au transportat victimele la spital.

În cel mai grav accident, o turistă care se plimbă pe munte a ignorat plasele de protecţie care interzic accesul pe pârtiile închise, a alunecat pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, oprindu-se într-o rigolă. Femeia era echipată inadecvat şi a suferit un traumatism de coloană.

De la începutul sezonului, salvatorii montani din Poiana Braşov au intervenit în 60 de cazuri. În total, 64 de persoane s-au accidentat, s-au rătăcit sau au avut nevoie să fie evacuate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].