Sateliţii americani monitorizează fiecare mişcare a lui Putin: vor să-i blocheze orice mişcare riscantă pentru siguranţa lumii

Serviciile americane monitorizează silozurile de lansare, iar contramăsurile ar fi declanşate la cea mai mică mişcare.

Imaginea articolului Sateliţii americani monitorizează fiecare mişcare a lui Putin: vor să-i blocheze orice mişcare riscantă pentru siguranţa lumii

Sateliţii americani monitorizează fiecare mişcare a lui Putin: vor să-i blocheze orice mişcare riscantă pentru siguranţa lumii

Mişcarea lui Putin de a activa dispozitivul nuclear este catalogată drept „o altă escaladare şi un pas inutil” de către Washington.

Încă o provocare „conform manualului rus”, a spus Jen Psaki, purtătorul de cuvânt al lui Biden.

Dar America nu are nicio intenţie să fie atrasă într-o spirală periculoasă sau să cadă în ceea ce este considerat a fi o capcană întinsă de Putin.

Cu toate acestea, SUA sunt pregătite în orice moment să anihileze o măsură nebunească pe care Putin s-ar încumeta să o ia.

Sateliţii americani monitorizează fiecare mişcare a preşedintelui rus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].