Metoda COVID. Trei constănţeni au convins un craiovean să le dea 60.000 euro

Trei bărbaţi din judeţul Constanţa sunt bănuiţi că, pe 1 martie a.c., au sunat o femeie de 70 de ani din Craiova şi au încercat să o convingă să le dea 10.000 de lei, sub pretextul asigurării tratamentului fiicei sale, bolnavă de COVID, în stare gravă la un spital din Craiova, informează IGPR.

Întrucât femeia a avut dubii, a refuzat să dea banii, fiind întocmit dosar penal pentru tentativă la înşelăciune.

În cursul aceleiaşi zile, bărbaţii au sunat un bărbat de 84 de ani, tot din Craiova, căruia i-ar fi prezentat o situaţie nereală şi de la care ar fi primit suma de 60.000 de lei şi 60.000 de euro, fiind întocmit dosar penal pentru înşelăciune.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că şi în acest caz este vorba despre un fals tratament pentru o rudă bolnavă de COVID.

Noaptea trecută a fost organizat un flagrant în Bucureşti, iar pentru prinderea bărbaţilor a fost folosit şi armamentul din dotare, aceştia executând foc în plan vertical.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru înşelăciune.

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].