Demnitar ucrainean: Rusia a furat „câteva sute de mii de tone” de cereale

Ucraina afirmă că Rusia a furat „câteva sute de mii de tone” de cereale din zonele pe care le controlează, potrivit Reuters.

Forţele ruseşti au furat „câteva sute de mii de tone” de cereale din zonele pe care le-au ocupat, a declarat, sâmbătă, ministrul adjunct al agriculturii din Ucraina.

Vorbind la televiziunea naţională ucraineană, Taras Vysotskiy a spus că aproximativ 1,5 milioane de tone de cereale erau stocate în teritoriile ocupate. Demnitarul şi-a exprimat îngrijorarea că cea mai mare parte din cantitate ar putea fi furată de ruşi.

Ministerul de Externe din Ucraina a acuzat joi Rusia de furtul de cereale din teritoriile ocupate, un act despre care a spus că sporeşte ameninţarea la adresa securităţii alimentare globale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].