Mass-media britanică: Putin poate anunţa război total cu Rusia. S-ar declanşa legea marţială

Eşecurile de pe front l-au înfuriat la culme pe Vladimir Putin.

Imaginea articolului Mass-media britanică: Putin poate anunţa război total cu Rusia. S-ar declanşa legea marţială

Mass-media britanică: Putin poate anunţa război total cu Rusia. S-ar declanşa legea marţială

Vladimir Putin ar putea abandona termenul de „operaţie specială”, cu care se referă acum la invazia Ucrainei pentru a vorbi despre război total de la Kiev.

The Independent scrie, citând zvonuri oferite de oficiali ruşi şi occidentali. În căutarea unei „răzbunari” pentru eşecurile militare, ofiţerii superiori ai armatei ruse – relatează presa britanică – l-ar împinge pe preşedintele rus să anunţe schimbarea în cadrul paradei anuale de Ziua Victoriei din 9 mai.

Mişcarea ar permite Kremlinului să activeze legea marţială, să-şi angajeze aliaţii în ajutor militar şi să proclame mobilizarea în masă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].