HOROSCOP 23 iunie. Venus intră în Gemeni. Relaţii noi şi mai multă priză la oameni pentru trei zodii

HOROSCOP 23 iunie – Berbec

Venus începe azi să se mişte prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi dă o notă aparte de carismă felului în care interacţionezi cu cei din jur. Atragi atenţie pozitivă asupra ta şi ştii să te faci remarcat(ă) în orice context social. De asemenea, tranzitul acestei planete este unul propice pentru nativii(ele) care negociază un contract sau o colaborare. Ştiu exact cum să se pună în evidenţă şi să ajungă la un rezultat favorabil. În plus, le este uşor să consolideze relaţii deja existente, să se apropie de acei oameni cu care au lucruri multe în comun.

HOROSCOP 23 iunie – Taur

Venus poposeşte în casa banilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor în perioada care urmează. Multe din aceste şanse de câştig sau investiţie vin prin intermediul celorlalţi, al colaboratorilor sau persoanelor care cred în capacitatea lor de a-şi transforma în realitate visurile. Aşadar, este important să faci networking în aceste săptămâni, să arăţi faptul că eşti disponibil(ă) să te implici în proiecte noi, să faci mai multe lucruri decât treburile care îţi revin de regulă la locul de muncă în această perioadă.

HOROSCOP 23 iunie – Gemeni

Venus ajunge în semnul naşterii tale astăzi, semn că te bucuri de un plus de şarm şi carismă astăzi. Ştii cum să te pui în evidenţă şi să laşi o impresie bună celor din jurul tău, ceea ce te ajută nespus atât în plan profesional, cât şi în viaţa personală. Exerciţi asupra celorlalţi o forţă de atracţie pe care ei nu o sesizează conştient, dar care ţie îţi dă posibilitatea de a atrage discuţiile în favoarea ta. De asemenea, pe parcursul acestui tranzit, sunt favorizate schimbările mai mici sau mai mari de look şi garderobă care-ţi cresc încrederea de sine.

HOROSCOP 23 iunie – Rac

Venus poposeşte azi în casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce poate aduce la suprafaţă gânduri despre o fostă relaţie sau un partener. În cazul altor nativi(e), este posibil să fie vorba despre tentaţia unei relaţii departe de ochii curioşilor sau, în unele cazuri, departe de ochii partenerului consacrat. În cel de-al doilea scenariu, trebuie să te gândeşti bine dacă este înţelept să dai curs unei astfel de idile. Există riscul să nu se termine bine, să conducă la complicaţii pe care le-ai fi putut evita dacă ai fi ales o altă rută. Este mai bine să fii asumat(ă).

HOROSCOP 23 iunie – Leu

Venus poposeşte astăzi în casa proiectelor de viitor şi a vieţii sociale, semn că trebuie să te dedici mai mult iniţiativelor tale sau celor în care eşti implicat(ă), dar şi să petreci mai mult timp cu prietenii. Nu este exclus ca aceştia din urmă să îţi ofere unele sfaturi valoroase cu privire la viitor. Sau poate că primeşti un ajutor material de la unele persoane care cred în visurile tale, care-ţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Aşadar, este important să îţi creezi o reţea de persoane care sunt acolo pentru tine oricând ai nevoie şi alături de care poţi construi lucruri.

HOROSCOP 23 iunie – Fecioară

Venus ajunge azi în casa carierei din astrograma ta solară, ceea ce îţi permite să te apropii mai mult de cel puţin unul din superiori. Înţelegi perfect care sunt aşteptările lui/ei de la tine şi încerci să te ridici la înălţimea lor, să arăţi faptul că poţi şi ştii mai mult decât crede acum despre tine. De asemenea, pe parcursul acestui tranzit, s-ar putea să te apropii mai mult de o persoană importantă din comunitatea ta, care te-ar putea ajuta să accesezi unele oportunităţi pe care nu credeai că le vei avea prea curând. Începi să îţi formezi un renume.

HOROSCOP 23 iunie – Balanţă

Venus ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru înseamnă că se deschide o perioadă bună pentru concedii, pentru networking cu persoane din străinătate sau cu colegi de muncă de la o altă filială a companiei tale. De asemenea, s-ar putea ca cineva să te ajute să rezolvi unele treburi birocratice destul de stufoase. În cazul în care eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă, apar veşti bune în legătură cu o revedere care va avea loc cât de curând. Dacă susţii un examen important săptămânile acestea, îl vei promova sigur.

HOROSCOP 23 iunie – Scorpion

Venus poposeşte azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care multe din discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi vor viza finanţele comune sau ceea ce vreţi să faceţi cu ele în perioada care urmează. În plus, gestionezi bine echilibrul din raportul de forţe între tine şi ceilalţi, lucru care se vede inclusiv din progresele pe care le faceţi în ceea ce priveşte proiectele avute împreună. Aşadar, relaţiile evoluează atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă, iar rezultatele vor apărea mai curând decât ai fi crezut.

HOROSCOP 23 iunie – Săgetător

Venus intră astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, fapt pentru care relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale devine un centru important de interes pentru tine în această perioadă. Vă înţelegeţi bine unul cu celălalt şi reuşiţi să gestionaţi bine diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între voi. În cazul în care eşti într-o relaţie la început de drum, acum este momentul să oficializezi lucrurile cu partenerul, să vă prezentaţi unul altuia familiile sau cercurile de prieteni. Aţi ajuns în punctul în care legătura voastră devine una serioasă.

HOROSCOP 23 iunie – Capricorn

Venus ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce aduce o schimbare în bine la nivelul atmosferei de la serviciu şi a relaţiei pe care o ai cu unii colegi mai dificili. De asemenea, este o perioadă bună în care să aduci unele mici ajustări stilului tău de viaţă şi/ sau alimentaţie, mai ales dacă vrei să fii în formă perfectă pentru concediu. Vei reuşi să păstrezi un echilibru între muncă şi relaxare sau odihnă, iar acest lucru te ajută să intreţii o relaţie pozitivă cu corpul tău şi cu modul în care arăţi.

HOROSCOP 23 iunie – Vărsător

Venus poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, semn că partenerul de viaţă şi/ sau cei mici sunt o prioritate pentru tine în aceste săptămâni. Te bucuri de momente frumoase alături de ei, iar timpul de calitate petrecut împreună vă permite să aflaţi mai multe unul despre celălalt, să vă cunoaşteţi mai bine interesele şi hobby-urile. În cazul în care eşti single, este o perioadă bună în care să ieşi mai mult şi să socializezi. S-ar putea să întâlneşti o persoană interesantă care îţi acaparează atenţia şi care îţi stârneşte interesul fără doar şi poate.

HOROSCOP 23 iunie – Peşti

Venus ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca atmosfera din sectorul domestic să fie una liniştită. Parcă nu te mai deranjează atât de mult unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între tine şi cei dragi. Le faci faţă mai bine şi reuşeşti să păstrezi un climat armonios între tine şi ei. Pe un fundal ca acesta, este uşor să reiei legăturile cu o rudă cu care nu ai mai vorbit de mult şi să te apropii de cei dragi din familie. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra ta.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].