Accident ciudat. Un ciclist „a zburat” în tribune şi a rănit spectatorii

Concurentul britanic Matt Walls a fost catapultat în tribune.

“Matt este conştient şi vorbeşte, aşa cum a făcut-o încă de la accident, şi este tratat la spital”, a precizat echipa Angliei într-un tweet.

Pilotul în vârstă de 24 de ani încerca să evite alţi piloţi care căzuseră în faţa lui pe pistă în timpul calificărilor pentru cursa scratch, dar când a virat pe partea ridicată a pistei a lovit roata unei alte biciclete şi a zburat în tribune.

Potrivit martorilor, un bărbat a fost tratat pentru o tăietură la braţ şi o fată pentru răni nespecificate, notează AFP.

Calificările au fost întrerupte după accidentul în care au fost implicaţi în total 8 rideri, iar publicul a fost rugat să părăsească velodromul.

Un alt pilot britanic, Matt Bostock, a fost rănit în accident şi transportat la spital cu răni la cap şi la umăr. Canadianul Mathias Guillemette a fost descalificat pentru că a provocat primul accident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].