Furtună puternică în Tulcea. Un copac a căzut peste un autoturism în mers

În urma avertizării de Cod roşu emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, pompierii tulceni au intervenit pentru degajarea şoselei de trunchiul unui copac căzut pe DN 22 – E87 la intersecţia cu localitatea Turcoaia.

În cădere, acesta a surprins un autoturism ce se afla în mişcare. Persoanele aflate în autoturism nu au suferit vătămări corporale, conform ISU Tulcea.

De asemenea, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea au intervenit şi pe drumul judeţean 222C, între localităţile Malcoci şi Nufăru, pentru eliberarea drumului de un copac căzut după ce a fost lovit de un trăsnet.

În acest moment, cele două porţiuni de drum sunt redate circulaţiei.

În urma ploilor, salvatorii din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag intervin pentru scoaterea apei din trei gospodării inundate în localitatea Turda. Locuinţele nu au fost afectate, doar curţile şi grădinile.

Totodată, un echipaj a fost solicitat să intervină în localitatea Colina la o casă ce a fost inundată.

Mai multe localităţi ale judeţului Tulcea au fost sub alertă nowcasting Cod roşu de furtună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].