Trei bărbaţi au furat Rolexul de 11.000 de euro unui turist britanic după ce l-au luat la dans

Turistul englez ieşea dintr-un club din Corso Como la ora 4 dimineaţa când cei trei l-au abordat şi, după ce au încercat să-i vândă droguri, i-au furat ceasul.

L-au angrenat într-un dans improvizat pe stradă, într-una dintre zonele de noapte din Milano, în care cu toţii se ţineau de mână. În acest fel i-au furat ceasul, un Rolex în valoare de 11.000 de euro.

Turistul englez în vârstă de 42 de ani le-a spus poliţiştilor că a fost abordat de trei tineri, probabil de origine nord-africană, care au încercat să îi vândă droguri. El nu a acceptat, dar apoi s-a implicat într-un fel de dans pe stradă, în timpul căruia el şi cei trei băieţi s-au ţinut de mână.

La finalul dansului, cei trei presupuşi hoţi au plecat, iar turistul englez şi-a dat seama că nu mai avea ceasul la mână şi a sunat la poliţie, scrie La Repubblica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].