Israelul şi palestinienii sunt de acord cu un armistiţiu începând de duminică seara

Israelul şi militanţii palestinieni au convenit asupra unui armistiţiu în Gaza începând de duminică seară, cu medierea la Cairo, au declarat surse citate de Reuters.

Israelul şi militanţii palestinieni au convenit asupra unui armistiţiu în Gaza începând de duminică seară, cu medierea la Cairo, au declarat surse, după ce un bombardament al Israelului asupra ţintelor palestiniene, care a durat tot weekendul, a declanşat atacuri cu rachete cu rază mai lungă de acţiune.

O sursă de securitate egipteană a declarat că Israelul a fost de acord cu propunerea, în timp ce un oficial palestinian a declarat că încetarea focului va intra în vigoare la ora 20:00 (1700 GMT).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].