Un muncitor a fost rănit într-un alt atac cu rachete asupra centrale nucleare Zaporojie

Un atac cu rachete a lovit centrala nucleară din Zaporojie, potrivit companiei nucleare de stat din Ucraina Energoatom, citată de Sky News.

Imaginea articolului Un muncitor a fost rănit într-un alt atac cu rachete asupra centrale nucleare Zaporojie

Un muncitor a fost rănit într-un alt atac cu rachete asupra centrale nucleare Zaporojie

Noul atac a avut loc sâmbătă seara – la doar câteva ore după ce vineri un bombardament a lovit instalaţia.

A fost lovit amplasamentul depozitului uscat al centralei, unde sunt depozitate în aer liber 174 de containere cu combustibil nuclear uzat.

Un muncitor a fost rănit în urmatacului, dar nu au fost oferite informaţii despre starea acestuia.

Şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA) şi-a exprimat anterior grave îngrijorări cu privire la bombardamentele de vineri, afirmând că există un “risc foarte real de dezastru nuclear”.

O linie electrică de înaltă tensiune a fost lovită, ceea ce i-a determinat pe operatorii centralei să deconecteze un reactor. Nu a fost detectată nicio scurgere radioactivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].