Zverev a anunţat că suferă de diabet: „Mi-a fost teamă că adversarii se vor simţi mai puternici”

Zverev a fost văzut de mai multe ori pe teren cu un fel de dispozitiv despre care fanii au crezut că sunt monitoare de zahăr din sânge. Germanul nu a comentat niciodată public acest lucru, dar, cu timpul, au apărut tot mai multe dovezi că Zverev probabil că suferă de diabet. În cele din urmă, el a confirmat în mod public acest lucru sâmbătă:

„Până acum, nu multă lume ştia că am diabet. Întotdeauna mi-a fost teamă că adversarii mei s-ar simţi mai puternici împotriva mea dacă ar şti de boala mea. Astăzi este diferit şi nu mai am nicio grijă. Mă simt suficient de confortabil şi în siguranţă pentru a face publică această afecţiune”.

Cu ocazia acestui anunţ, el a informat şi că a înfiinţat o fundaţie care va aborda această problemă prin ajutorarea copiilor din întreaga lume care suferă de diabet, precum şi prin promovarea unui stil de viaţă sănătos care să reducă la minimum riscul de a dezvolta această boală în timp.

El a declarat: „Astăzi, Fundaţia Alexander Zverev a prins oficial viaţă, sprijinind copiii cu diabet de tip 1 şi ajutând oamenii să prevină diabetul de tip 2 printr-o viaţă sănătoasă şi activă. Misiunea noastră este de a oferi insulină şi medicamente salvatoare de vieţi copiilor din ţările în curs de dezvoltare şi celor care au nevoie”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].