Creşte din nou tensiunea: avioane din China s-au apropiat din nou de Taiwan

Autorităţile din Taiwan susţin că 13 avioane ale forţelor aeriene din China au trecut linia mediană a Strâmtorii, potrivit Reuters.

Imaginea articolului Creşte din nou tensiunea: avioane din China s-au apropiat din nou de Taiwan

Creşte din nou tensiunea: avioane din China s-au apropiat din nou de Taiwan

Treisprezece avioane ale forţelor aeriene din China au traversat sâmbătă linia mediană a Strâmtorii Taiwan, a anunţat Ministerul Apărării din Taiwan. Incidentul a avut loc în timp ce Beijingul face exerciţii militare în apropierea insulei revendicate de China.

Chinezii susţin că exerciţiile lor au fost provocate de vizita pe insulă a preşedintelui Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi,

În replică, Taiwanul a organizat o serie de exerciţii militare cu muniţie reală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].