Ciucă, după Europenele de canotaj: Suntem mândri de campionii României

Premierul Nicolae Ciucă i-a felicitat duminică pe membrii lotului României la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen, care au obţinut cinci medalii de aur şi trei de bronz.

Imaginea articolului Ciucă, după Europenele de canotaj: Suntem mândri de campionii României

Ciucă, după Europenele de canotaj: Suntem mândri de campionii României

„Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la Munchen. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria”, a transmis duminică premierul.

Nicolae Ciucă susţine că „drumul de aur al canotajului românesc” continuă şi spune: „Suntem mândri de campionii României!”.

Potrivit Federaţiei Române de Canotaj, lotul României a realizat o o performanţă istorică la Campionatul European de Canotaj de la Munchen: cinci medalii de aur şi trei de bronz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].