Prima victorie a lui Mirel Rădoi în Superligă, pe banca Universităţii Craiova

După un început energic de meci, în care şutul de la 25 de metri al lui Ivan a fost respins greu de Popescu, a urmat o jumătate de oră anostă, întreruptă de o pătrundere în flancul stâng al oaspeţilor, nepericuloasă însă pentru poarta lui Lazăr.

Peste încă un sfert de oră, Martic a trimis cu capul o minge, în braţele lui Popescu, prefaţând unicul gol al meciului, marcat de Andrei Ivan.

Acesta a preluat în interiorul careului o pasă a lui Silva şi din voleu, a trimis o boltă din întoarcere exact la vinclul porţii adverse (1-0, min. 37).

Gazdele irosesc apoi şansa de a egala, în minutul 55, când Buziuc a trimis mult peste poartă, din poziţie ideală, mingea venită cadou de la Nistor.

Marcovic are apoi două ratări importante, în minutele 65 şi 74 când, scăpat singur cu portarul, încearcă întâi o scăriţă, anticipată foarte bine de Popescu, ca mai apoi să tragă mult peste poartă.

În minutul 82, oltenii marchează pentru 2-0, dar golul lui Rivaldinho este anulat pentru offside, după consultarea sistemului VAR.

Acelaşi video asistent contribuie în al doilea minut suplimentare de joc la acordarea unui penalty pentru oaspeţi, pe care Liviu Antal îl ratează cu ghinion, mingea şutată de acesta nimerind bara.

După 5 etape, Universitatea Craiova este pe locul 6 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce CS Mioveni ajunge la a patra înfrângere şi cu un punct este pe ultimul loc în Superligă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].