LPF a anunţat când va fi jucat meciul FCSB-CFR Cluj

Partida FCSB-CFR Cluj care trebuia să se joace duminică, 4 septembrie, dar a fost amînată, a fost programată pentru data de 15 decembrie, a anunţat miercuri Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Decizia de amânare a partidei a fost luată pentru a permite celor două echipe pregătirea primelor jocuri din grupele UEFA Europa Conference League. Astfel partida FCSB-CFR Cluj se va disputa în 15 decembrie, de la ora 20.00.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat miercuri şi datele de disputare pentru alte partide amânate, tot din cauza participării echipelor româneşti în Europa Conference League.

Astfel, meciul Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova se va disputa marţi, 29 noiembrie, de la ora 19.00.

Miercuri, 30 noiembrie, de la ora 19.00, se va juca FC Hermannstadt – CFR 1907 Cluj, iar joi, 1 decembrie, de la ora 20.00, partida dintre FC Botoşani şi FCSB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].