Palatul Buckingham publică o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta

Palatul Buckingham a publicat sâmbătă o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta, în capela regală din Windsor, în care apare o lespede funerară cu numele ei şi al părinţilor ei, precum şi al soţului ei, prinţul Philip, scrie Reuters.

Piatra, realizată din marmură neagră belgiană, se află în Capela memorială Regele George al VI-lea, pe care regina Elisabeta a comandat-o în 1962 ca loc de înmormântare pentru George al VI-lea, tatăl ei. Regina a fost înmormântată acolo luni.

Pe piatră scrie “George VI 1895-1952 / Elizabeth 1900-2002” pe primele două rânduri, apoi “Elizabeth II 1926-2022 / Philip 1921-2021”.

Sora reginei Elisabeta, prinţesa Margaret, este, de asemenea, înmormântată la capela, la Castelul Windsor, la vest de Londra.

Elisabeta a murit pe 8 septembrie la Castelul Balmoral, după 70 de ani pe tron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].