Drone ruseşti au lovit obiecte militare în Odesa

Două drone lansate de forţele ruseşti în regiunea ucraineană Odesa au lovit obiecte militare, potrivit Reuters.

Imaginea articolului Drone ruseşti au lovit obiecte militare în Odesa

Drone ruseşti au lovit obiecte militare în Odesa

Cele două drone au lovit obiective militare şi au provocat un incendiu şi detonarea de muniţie, a declarat luni comandamentul de sud al forţelor ucrainene.

„Ca urmare a unui incendiu pe scară largă şi a detonării de muniţie a fost organizată evacuarea populaţiei civile”, a precizat comandamentul într-o declaraţie pe Telegram.

„Nu s-au înregistrat victime”, se mai arată în declaraţie.

Duminică, forţele ucrainene au arătat că oraşul portuar Odesa, situat în sudul ţării, a fost atacat în cursul nopţii de drone de fabricaţie iraniană.

Acest lucru intervine după ce Ucraina a redus relaţiile diplomatice cu Iranul şi i-a retras acreditarea ambasadorului său din cauza deciziei Teheranului de a furniza arme forţelor ruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].