Israelul şi Bahrainul vor să semneze rapid un acord comercial

Guvernul Israelului intenţionează să semneze un acord comercial cu Bahrainul până la sfârşitul acestui an, în cadrul acţiunilor de intensificare a relaţiilor bilaterale după normalizarea acestora, informează site-ul Ynetnews.com.

Un oficial israelian a declarat luni că sunt eforturi pentru semnarea unui acord de liber-schimb.

“Suntem optimişti şi sperăm că putem finaliza un acord până la sfârşitul acestui an”, a confirmat ministrul Industriei şi Comerţului din Bahrain, Zayed Alzayani.

Israelul a normalizat relaţiile diplomatice cu Bahrainul şi Emiratele Arabe Unite în urmă cu doi ani, cu medierea Statelor Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].