Preşedintele Iohannis a semnat decretul de numire al lui Angel Tîlvăr, ministrul apărarii naţionale

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 31 octombrie 2022, decretul prin care se numeşte în funcţia de membru al Guvernului domnul Angel Tîlvăr, ministrul apărării naţionale.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură are loc luni, la Palatul Cotroceni.

Senatorul Angel Tîlvăr, în vârstă de 60 de ani, a fost votat de social-democraţi, luni, pentru a ocupa funcţia de ministru al Apărării. Social-democratul este în Parlamentul României de 18 ani. Are trei mandate de deputat, iar în prezent este la al doilea mandat de senator. Angel Tîlvăr este vicepreşedinte PSD Vrancea şi înainte de a fi parlamentar a fost profesor de limba engleză.

Tîlvăr este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare şi al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazu”. De asemenea, este doctor în ştiinţe umaniste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].