Un paramedic a încercat să salveze o fată implicată într-un accident: după moartea acesteia, a descoperă că era fiica ei

Rănile ei erau atât de grave, încât mama ei nu a putut să o recunoască în timp ce încerca să-i salveze viaţa. Este o dramă de familie sfâşietoare, care a avut loc pe 15 noiembrie trecut, pe o porţiune de drum îngheţată lângă Airdrie, un oraş canadian din suburbiile de nord a regiunii Calgary.

Era în jurul orei 16.30 când paramedicul Jayme Erickson a primit o solicitare urgentă de intervenţie la locul unui accident rutier în care o maşină s-a izbit de un camion, după ce a pierdut controlul din cauza asfaltului alunecos.

Două fete la bord: la sosirea ajutorului, cea care conducea era aproape nevătămată. Cealaltă, prinsă între plăcuţele laterale ale pasagerului, părea să fie în condiţii disperate. Jayme a încercat să o resusciteze timp de peste 20 de minute, după care a ajutat-o ​​la încărcarea în elicopterul care a transportat-o ​​la spital. În cele din urmă, s-a întors acasă.

Descoperirea tragică

Acasă, a auzit o bătaie în uşă: era poliţia, care venise să o informeze că fiica ei, Montana, în vârstă de 17 ani, a murit într-un accident de maşină într-o maşină condusă de un prieten.

Paramedicul şi-a dat atunci imediat seama ce s-a întâmplat: fata de care a îngrijit până de curând era într-adevăr „propria ei carne şi propriul sânge”, parafrazând din nou cuvintele postării.

„Singura mea fiică. Fiica mea, Montana. Rănile ei erau atât de îngrozitoare încât nici nu am recunoscut-o”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].