HOROSCOP Luni, 28 noiembrie – Trei zodii fac faţă azi oricărei provocări. Consumul de energie şi nervi va fi însă mare

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Berbec

Este important să nu te grăbeşti astăzi cu planurile pe care le ai în ceea ce priveşte perioada următoare. S-ar putea să ai parte de tot felul de discuţii în ceea ce le priveşte, să se vehiculeze tot felul de idei şi promisiuni în jurul tău, dar sfatul astrelor pentru tine este acela de a avea răbdare, de a nu-ţi lua angajamente pe care nu le poţi finaliza în mod confortabil. Aşadar, este foarte important să îţi iei unele precauţii şi să nu spui că vei face mai multe lucruri decât poţi duce la bun sfârşit. Altfel, vei pierde oportunităţi.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Taur

Din câte se pare, centrul tău de interes astăzi este sectorul financiar. Este posibil să te întâlneşti cu o oportunitate importantă pe acest plan, fie prin intermediul unui proiect suplimentar la locul de muncă, fie graţie unei activităţi extraprofesionale în domeniul tău principal de activitate. Aşadar, lucrurile par să se desfăşoare bine pentru tine pe acest plan, în sensul că reuşeşti să îţi consolidezi bugetul sau să acoperi unele găuri cu care te-ai ales în ultima vreme în urma unor investiţii sau a unor cheltuieli pe care le-ai fi putut evita. În felul acesta, banii nu vor constitui o îngrijorare.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Gemeni

S-ar părea că începi săptămâna cu o stare de spirit destul de bună. În anumite privinţe, s-ar putea să îţi fie destul de dificil să te aduni, să îţi recuperezi forţele, dar în altele, faci acest lucru fără prea multe eforturi. Poate că te animă unele principii să tragi tare înainte sau probabil că ai avut o revelaţie care te încurajează să nu abandonezi unele planuri. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că lucrurile evoluează bine pentru tine. Încearcă să îţi menţii acest ritm şi dispoziţie şi în zilele care urmează, mai ales dacă sunt la fel de pline.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Rac

S-ar putea să fii mai bine conectat(ă) azi decât de obicei la vocea subconştientului, astfel că unele lucruri sau evenimente aparent banale s-ar putea să îţi spună lucruri foarte importante. În unele cazuri, s-ar putea chiar să te salveze de la unele situaţii mai puţin plăcute sau de la a repeta anumite greşeli comise în trecut. Aşadar, este foarte important să ai încredere în intuiţia ta şi să nu o ignori atunci când îţi spune unele lucruri. În felul acesta, s-ar putea să îţi dai seama cum vor evolua unele circumstanţe sau relaţii în care eşti implicat(ă) în acest moment.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Leu

Se anunţă o zi extrem de productivă pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în colaborări sau care au proiecte pe rol cu persoane apropiate. Discuţiile s-ar putea să evolueze mai bine decât de obicei, în ciuda unor mici disensiuni care ar putea apărea pe parcurs, iar rezultatele încep să se vadă mai repede decât te-ai aşteptat. Pe de altă parte, sfatul astrelor pentru tine este acela de a nu te grăbi. În caz contrar, rişti să pierzi din vedere unele lucruri importante, care ar putea avea un impact important asupra proiectelor în care te afli. Există un timp pentru toate mereu.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Fecioară

Cu toate că este luni, s-ar putea să dai astăzi dovadă de un randament care te surprinde până şi pe tine. Aşadar, este de aşteptat să termini unele sarcini de serviciu mai repede decât te-ai aşteptat, iar în ceea ce le priveşte pe altele, s-ar putea să faci progrese substanţiale. Pe de altă parte, s-ar putea să te confrunţi şi cu momente de stres, cu situaţii care pot face ca tensiunile să escaladeze între tine şi ceilalţi. Încearcă să nu le laşi să meargă prea departe şi mizează pe dialog atunci când părerile tale nu se întâlnesc cu alte celorlalţi.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Balanţă

La începutul acestei săptămâni, te bucuri de un nivel ridicat de creativitate, iar acest lucru îţi vine într-ajutor atât pe plan profesional, mai ales dacă ai parte de sarcini care nu îţi permit să utilizezi protocoale sau strategii cu care eşti deja obişnuit(ă), cât şi la nivel personal. Nu îţi este greu să comunici cu cei din jurul tău şi găseşti repede lucruri pe care le aveţi cu toţii în comun, care vă ajută să petreceţi timp de calitate împreună. Aşadar, ziua de astăzi are toate ingredientele pentru a-ţi aduce tot felul de împliniri la care nu te-ai fi aşteptat.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Scorpion

În cazul în care ai trecut recent prin tensiuni cu cineva din familie, lucrurile s-ar putea să intre pe un făgaş mai bun de azi începând. S-ar putea, de exemplu, să observi mai multă deschidere la dialog din partea lor sau poate că reuşeşti tu să îi abordezi mai bine. Pe de altă parte, poate că nu este cel mai bun moment în care să readuci în prim plan probleme pe care nu aţi reuşit să le soluţionaţi până acum. S-ar putea să constituie încă un punct sensibil şi să nu ducă decât la tensiuni, cel puţin în acest moment.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Săgetător

Comunici destul de bine astăzi cu cei din jurul tău şi s-ar putea să ai parte de tot felul de întrevederi importante, fie pe plan personal, fie la locul de muncă. Ţine însă cont de interlocutor, căci ceea ce ar putea fi asertiv în raport cu o anumită persoană ar putea fi considerat agresiv în ceea ce o priveşte pe alta. Aşadar, este esenţial să ţii cont de context pentru a te asigura că lucrurile evoluează aşa cum ţi-ai dorit. Per ansamblu, însă, obţii tot ce ţi-ai dorit de pe urma lor şi reuşeşti să faci o impresie foarte plăcută.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Capricorn

S-ar putea să te afli astăzi printre nativii(ele) care se intersectează cu o oportunitate financiară importantă. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba despre o activitate extraprofesională în domeniul tău de activitate sau într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Oricum ar sta lucrurile, este clar că trebuie să îţi gestionezi cu atenţie timpul, astfel încât să te poţi ocupa şi de activităţile de pe agenda zilei, dar şi de treburile care apar în ultimul moment şi care îţi pot aduce profituri în plus. În felul acesta, vei face faţă destul de bine investiţiilor tale viitoare.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Vărsător

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună, lucru care se vede atât pe plan personal, cât şi la nivel profesional. Atitudinea de care dai dovadă astăzi contează mult şi s-ar putea să schimbe în mod pozitiv modul în care evoluează unele lucruri. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva anume, acum este momentul să faci primul pas şi să îl abordezi. S-ar putea să aveţi în comun mai multe lucruri decât ţi-ai imaginat, iar o eventuală primă întâlnire te va convinge de faptul că ai întâlnit pe cineva special.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE – Peşti

În cazul în care nu ai avut parte de un climat liniştit în plan familial în ultima vreme, lucrurile sunt pe cale să se schimbe începând de astăzi. Poate că unele persoane dragi au renunţat la orgoliul sau poate că v-aţi dat seama că unele probleme nu se vor rezolva dacă nu există implicare din partea tuturor. Aşadar, se creează o atmosferă propice pentru dialog şi pentru a descoperi soluţii împreună. Pe de altă parte, este indicat să laşi subiectele cele mai dificile pe altă dată. S-ar putea ca spiritele să se încingă încă destul de uşor pe marginea lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].