Războiul din Ucraina, ziua 278. Începe o săptămână în care soarta frontului se va negocia şi în Bucureşti / Mamele soldaţilor ruşi au lansat o petiţie anti-război / Frigul şi bombele îi alungă pe rezidenţi din Herson

UPDATE 01:00 Bono: Putin este un criminal

„Îmi place că italienilor nu le plac bătăuşii, aici Rusia este o ţară care agresează o întreagă naţiune şi locuitorii săi. Putin este un criminal”, a declarat Bono Vox, liderul U2, invitat în studioul Rai3 la Che Tempo che fa, prezentându-şi autobiografia intitulată „Surrender”. „Am mai auzit că Italia va trimite ajutoare Ucrainei şi vreau să spun că cred că va trimite. Ucrainenii cred în libertate mai mult decât noi. Şi pentru mine, libertatea este totul”, a adăugat starul rock.

UPDATE 00:30 Kiev: 17% din reţeaua electrică a fost refăcută în Herson

Guvernatorul regiunii Herson, Yaroslav Ianuşevici, a declarat că alimentarea cu energie electrică a fost restabilită pentru 17% dintre consumatorii casnici din oraşul recent eliberat, după cum a informat Kiev Independent. Herson a rămas fără electricitate, apă şi căldură în cea mai mare parte a lunii noiembrie. Este pentru prima dată când alimentarea cu energie electrică este reluată în Herson de la eliberarea oraşului pe 11 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].