Apele Române: 30 de angajaţi, o navă şi două ambarcaţiuni intervin pentru reducerea poluării Dunării

30 de angajaţi, o navă şi două ambarcaţiuni din cadrul Apele Române Jiu- Sistemul de Gospodărire a Apelor Mehedinţi intervin cu 1.450 kg de material depoluant (de tip spilsorb) şi 50 metri de baraj plutitor absorbant pentru reducerea undei de poluare pe Dunăre şi stoparea propagării în aval.

Imaginea articolului Apele Române: 30 de angajaţi, o navă şi două ambarcaţiuni intervin pentru reducerea poluării Dunării

Apele Române: 30 de angajaţi, o navă şi două ambarcaţiuni intervin pentru reducerea poluării Dunării

Acţiunea are loc pe sectorul din aval de Porţile de Fier I cuprins între km 941 (Gura Văii) şi km 925 (Şimian).

Totodată, membrii formaţiei de lucru Cujmir s-au deplasat în aval şi în amonte de Porţile de Fier II pentru a verifica zona.

Marţi, autorităţile au anunţat că Dunărea este poluată cu petrol pe o lungime de 6 km.

Din primele date, erau irizaţii petroliere care se întindeau de la km fluvial 936 până la ecluza Hidrocentralei Porţile de Fier I.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].