Mai multe celebrităţi au anunţat că au Covid, la câteva zile după participarea la Globurile de Aur

Premiile Critics Choice Awards, care au fost difuzate duminică, au impus efectuarea de teste Covid-19 pentru participanţi. Obligate să nu participe, câteva celebrităţi au anunţat că sunt pozitive pe reţelele de socializare.

“Îmi pare atât de rău că lipsesc astăzi de la Critics Choice Awards”, a scris Pfeiffer într-o postare pe Instagram. “Da, Covid.”

Pfeiffer era aşteptată să îi ofere actorului Jeff Bridges premiul pentru întreaga carieră, care, în schimb, a primit premiul de la John Goodman.

Jamie Lee Curtis şi-a anunţat, de asemenea, situaţia pe platformă. În timp ce Curtis este bolnavă, colegii ei din “Everything Everywhere All at Once” au luat acasă cinci premii, inclusiv cel pentru cel mai bun film.

Precauţiile pentru Covid-19, cum ar fi testarea, vaccinarea şi cerinţele privind măştile, au fost inconsistente în acest sezon de premii, potrivit The Hollywood Reporter.

Unele evenimente şi ceremonii în persoană nu au cerut nicio măsură de siguranţă, în timp ce altele, precum Globurile de Aur şi Critics Choice Awards, au cerut fie teste, fie dovada vaccinării sau ambele.

Experţii în sănătate publică spun că nu sunt surprinşi de recentele probleme cu care se confruntă elita de la Hollywood.

Pe măsură ce temerile Covid-19 se estompează şi măsurile de siguranţă publică se diminuează, cazurile săptămânale au depăşit 400.000 pentru fiecare din ultimele şase săptămâni, potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor. Decesele săptămânale cauzate de Covid-19 continuă să crească, cu 3.907 cazuri raportate până la 11 ianuarie, arată datele CDC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].