O româncă şi un ucrainean au fost desemnaţi campioni la Counter Strike Global Offensive

Ucraineanul Oleksandr „⁠s1mple⁠” Kostyliev a fost desemnat Jucătorul Anului, iar românca Ana „⁠ANa⁠” Dumbravă a primit premiul pentru titul de Jucătoarea Anului. 

s1mple a cucerit încă o dată lumea CS:GO pentru a doborât recordul a treia oară în carieră. Superstarul ucrainean a câştigat premiul de jucătorul anului în faţa colegilor AWPer ZywOo şi sh1ro. 

ANa a fost constant cel mai bun jucător din punct de vedere statistic de pe Nigma Galaxy în toate cele trei runde triumfale ale ESL Impact, obţinând un rating de 1,36 la finala sezonului 1, un rating de 1,40 la ESL Impact Valencia şi un rating de 1,41 la finala sezonului 2. Ana are 23 ani şi provine din judeţul Rădăuţi. 

Echipa europeană FaZe a fost încoronată ca Echipa Anului 2022, înaintea lui Natus Vincere şi G2 . 

Nigma Galaxy a fost de departe cea mai bună echipă feminină pe tot parcursul anului, iar realizările lor vorbesc de la sine. Echipa majoritară rusă a câştigat primele două sezoane ale ESL Impact League împreună cu ESL Impact Valencia, toate cele trei mari finale fiind victorii în faţa echipei FURIA fe, transmite HLTV.

Ilya „⁠m0NESY⁠” Osipov din Rusia a primit premiul pentru Începătorul Anului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].