Ţara Galilor: Părinţii unei fete care a murit din cauza obezităţii, acuzaţi de omor prin neglijenţă

Kaylea Titford, în vârstă de 16 ani, cântărea peste 146 de kilograme şi avea un indice de masă corporală de 70 atunci când a fost găsită moartă în casa ei din Powys, Ţara Galilor.

Mama fetei de 16 ani a recunoscut că a comis un omor prin neglijenţă gravă, dar tatăl a negat acuzaţia şi este judecat la Mold Crown Court.

Se apre că adolescenta a fost forţată să trăiască în condiţii improprii. Kaylea Titford, în vârstă de 16 ani, trăia în „mizerie şi degradare” când a fost găsită moartă de paramedici în casa ei din Powys, Ţara Galilor, în octombrie 2020.

Procurorii spun că părinţii şi-au „neglijat grav” fiica, care cântărea peste 146 de kilograme şi avea un indice de masă corporală de 70. Aceştia comandau mâncare la pachet de cinci ori pe săptămână, inclusiv mâncare chinezească şi indiană şi kebab.

Mama fetei, Sarah Lloyd-Jones, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că a comis un omor prin neglijenţă gravă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].