Anchetă după o tentativă de furt dintr-o conductă petrolieră

Poliţiştii din Olt au deschis sâmbătă un dosar penal pentru tentativă de furt după ce jandarmii au sesizat faptul că pe o conductă petrolieră a fost montată o instalaţie artizanală.

Imaginea articolului Anchetă după o tentativă de furt dintr-o conductă petrolieră

Anchetă după o tentativă de furt dintr-o conductă petrolieră

Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă dimineaţa de jandarmii din cadrul IJJ Olt cu privire la faptul că pe o conductă petrolieră din extravilanul comunei Slătioara ar fi montată o instalaţie artizanală.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi montat o instalaţie artizanală pe o conductă prin care se transportă produse petroliere, în scopul sustragerii de produs petrolier.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor şi dispunerii măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].