Palatul Cotroceni, în beznă. Iluminatul se va întrerupe, sâmbătă, pentru a marca „Ora Pământului”

Administraţia Prezidenţială continuă şi anul acesta tradiţia de a marca în ultima sâmbătă din luna martie Ora Pământului, când cetăţeni, instituţii publice, organizaţii neguvernamentale şi companii din întreaga lume sting luminile timp de o oră.

Administraţia Prezidenţială informează că se alătură demersului sâmbătă, 25 martie 2023, în intervalul orar 20.30-21.30, prin întreruperea iluminatului interior şi exterior al Palatului Cotroceni.

Gestul simbolic de stingere a luminilor este un semnal că este înţeleasă importanţa protejării Planetei Pământ şi a resurselor acesteia.

„Sprijinirea politicilor publice care asigură un mediu curat, în special cele care vizează reducerea poluării şi limitarea schimbărilor climatice, reprezintă un angajament al Preşedintelui României, Klaus Iohannis”, arată sursa citată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].